Belitsa trash

Снимката е от тази неделя, едно от откритите сметища в непосредствена близост до гората. Практиката е булдозер да минава, когато се събере много боклук и да зарива отпадъците в земята. Тук вероятно ще имаме най-много работа.

2 Comments:

  1. Anonymous said...
    Ето друго решение: Една голяма табела "Сметище" на дадено място. Това не е подигравка или шега. Но при цялостната картина в държавата ни, това ще помогне боклуците да останат само там и единствено ще остане почистването на това място.
    Anonymous said...
    подобни нерегламентирани сметища има по няколко, а често и десетки във всяка една община у нас.

    дали ще са фермери, дали ще са строителни фирми, дали ще са граждани - навсякъде има мързеливи и безсъвестни лумпени, които да се изсерат където им дойде

    няма да забравя никога как по Нова тв. Гала правеше някаква кампания за почистване, за да се активират гражданите да си чистят междублоковите пространства. Гала мете, хората от телевизията и разни известни гости метат и тва се излъчва. И по едно време идват две бабки от квартала и почват да се КАРАТ на Гала, че метяла тука, докато ей там било по-мръсно. Тя ги пита защо те не го почистят, а те някакви изумени и възмутени "Ама защо ние?". Кво да кажеш за това?

Post a Comment




 

Copyright 2011| Some right reserved. Site from Stef@n's network Official blog My point of view.